vineri, 25 martie 2016

PULPA DE CURCAN LA CUPTOR



INGREDIENTE

- 1 picior de curcan
- 1 capatana usturoi
- marar taiat marunt
- 4- 5 felii de slanina taiate fasii subtiri
-sare
-piper
-ulei de masline
-1/2 pahar de vin alb

MOD DE PREGATIRE

Se incrusteaza piciorul de curcan in 4-5 felii
Se sareaza si pipereaza dupa gust .
Pune usturoi ,marar taiat marunt ,si o felie de  slanina intre felii .
Adauga ulei de masline si se lasa la macerat pentru cateva ore 4-5 hore
Dupa timpul transcurs ,se aseaza pulpa in tava si se stropeste cu vinul alb
Se baga in cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade ,pentru aproimati 1 -1 1/2 hora .Depinde de cuptor .
Din cand in cand intoarce-l si stropeste-l cu sosul ce "lasa" in tava .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu